TELETINA U WOKU

Ovaj recept je toliko dobar da sam ga pripremala dva dana za redom, a postupak je toliko jedostavan da će vam za pripremu ovog jela biti potrebno 30 min. Nabavit morate jedino teletinu i to bi bilo najbolje da je domaća.

Za 2 osobe potrebno vam je:
  • 3 teleće šnicle
  • 1 tikvica
  • 2 mrkve
  • Šaka špinata
  • Prstohvat soli
  • Malo maslinovog ulja

Ogulite povrće i narežite na tanke trakice. U wok prebacite prvo mrkvu na malo maslinovog ulja jer njoj treba malo duže da omekša, a nakon toga ubacite tikvice. Malo posolite i pirjajte nekih 10 minuta. Povrće treba biti al dente, ne raskuhano i mekano.

Izvadite povrće i u woku popržite teletinu. Važno je da teletina odstoji na sobnoj temberaturi te da je prethodno narežete na tanke trakice. Kada je gotova, ubacite povrće. Špinat uronite u vruću vodu, izvadite i dodajte ostalim sastojcima koji se krčkaju u woku. Sve zajedno pomještajte i vaše jelo je spremno za serviranje.

Poslužite u zdjelici ili dubokom tanjuru.

Your mentor will guide you

Additionally, you do not need to be concerned about writing a different research paper or awaiting your own research paper to https://www.affordable-papers.net/ be printed since the agency will give you the results straight away and publish your research after you finish it.

to come up with the perfect method to organize your ideas to organize your ideas to some well-structured and optimized newspaper.

(Visited 1.799 times, 5 visits today)

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *