PRAVA OBUĆA STOPALO ČUVA

Sada tek shvaćam koliko je bitno da dijete ima pravilnu obuću od samog početka. Ula je bila tvrdokoran puzač. Dignula se na noge dosta rano, hodala od elementa do elementa uz pridržavanje, ali puzanje je bilo glavno. Puže još i sada, ali znatno manje. Kad se počela dizati na noge, uglavnom je bila bosa ili u čarapama. Budući da je rođena u ljetnom periodu godine, taman kad je svladala vještinu hodanja uz namještaj, bilo je dosta toplo da bude bosa. I to nam je bilo super, ali smo isto tako bili svjesni da moramo uzeti i prve prave cipelice u kojima će se ona osjećati slobodno kao da je bosa.

Preporučili su nam Froddo hodalice koje oponašaju bosonogo hodanje. Uzeli smo roze i nismo požalili. Cipelice su iznimno mekane s fleksibilnim gumenim đonom i ravnom tabanicom. Napravljene su od prirodne kože bez kroma. Boja nije fiksirana jer je ideja proizvođača da ostanu što prirodnije te ih upravo zbog toga ne smijete prati već samo brisati suhom krpom. Ne sadrže štetne kemijske spojeve, te su pogodne za djecu sklonu alergijskim reakcijama. Kalup je uži tako da ako bebač ima širu nogicu ili visoki ris, uzmite broj veće. Dolaze su cijelom spektru boja pa možete kombinirati i s odijevnim predmetima.

Mi cipelice stvarno nismo čuvali već ih je Ula nosila po svim površinama i po svim vremenskim uvjetima i još su cijele, samo su nam sada premale. Sad smo uzeli prve papučice i prve Froddo tenisice.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *