NAPUNI ME ENERGIJOM

Kako sam točno dospjela na satove bioenergije više se niti sama ne sjećam, ali iskusila sam ih puno prije nego sam otkrila da imam Crohnovu bolest. Uvijek sam bila pobornik alternativnih metoda liječenja, a da pritom nikada nisam zanemarivala klasičnu medicinu. Voljela sam isprobavati nešto novo pa je tako i bioergija došla na red. I znate što, jako mi se svidjela.

Što je bioenergija?

Bioenergija je alternativna metoda liječenja koja je poznata već tisućama godina, no zapadne zemlje prihvatile su je ne tako davnih dana. Radi se zapravo o liječenju rukama, ali ja volim reći o pravilnom raspoređivanju energije u tijelu. Ova vrsta alternativnog liječenja koristi životnu energiju koja se definira kao ravnoteža duha i materije pojedinca. Bioenergijom dijeluje se na auru u kojoj se nalazi spremište energije koje potiču čakre ili energijske centre koji su vezani za svaku žlijezdu u tijelu. Uz to potiče se životna energija u meridijanima kroz koje se odvija protok energije koja dovodi do kompletne ravnoteže kako one mentalne, tako i emocionalne i fizičke.

Kako prepoznati pravog bioenergičara?

Nije svatko bioenergičar i tu morate biti jako oprezni jer danas ima brojnih ljudi koji žele zaraditi novac na mutan način. Bioenergičar se nalazi obično na preporuku. Isto tako, ima različitih vrsta terapija pa i tu trebate biti oprezni. Ja sam do svog Hrvoja došla po preporuci i on je jedan od onih bioenergičara koji tretira prema metodi Zdenka Domančića. Bioenergičar ne liječi, on pomaže da se osjećate bolje i da svoje stanje, simptome svedete na minimum. On postaje stalna podrška i osoba od povjerenja. Ako nemate povjerenja u njega, nemojte niti odlaziti na terapiju.

Koji su efekti terapije?

Ne znam opisati točne efekte, no ja se nakon terapije koja traje 4 dana osjećam puno puno pozitivnije i energičnije. No to ne traje dugo. Nemojte misliti da ćete otići jednom, super se osjećati i da će to trajati zauvijek. I tu energiju treba nadopunjavati. Ja odlazim na terapiju 3 puta godišnje i to je nekako savršena kombinacija da tijelo ne izgubi svu energiju. Tijekom terapije osjećat ćete navalu topline, toplinu na određenim dijelovima tijela, ponekad peckanje, a nakon terapije može se pojaviti i glavobolja i umor. No to su pozitivni efekti kojih se ne smijete bojati.

Ovo je jedna od onih stvari koja je meni puno pomogla i preproučila bih je svakome tko vjeruje. Pomogla mi je da se lakše nosim s Crohnovom bolešću, a moji simptomi sveli su se na minimum.

(Visited 615 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *