WEBINAR

Svaki pojedinac koji se susreo s bilo kakvim oblikom kronične bolesti, istražuje i pokušava pronaći model koji će mu olakšati svakodnevni život. Moj život s Crohnovom bolešću naučio me mnogim stvarima. Kroz godine istraživanja, isprobavanja i upijanja savjeta drugih, naučila sam što meni i mojem organizmu najviše odgovara. Naučila sam kako normalno i zdravo živjeti bez simptoma.

Želim svoje znanje i iskustvo podijeliti s vama. Ne samo onima koji imaju Crohnovu bolest, nego i svima onima kojima je ponekad potreban vjetar u leđa kako bi započeli kvalitetniji i zdraviji život. Promjene kreću od sitnica, ali upravo će vam one promijeniti cijeli život.

Kroz 5 modula bavit ćemo se temama zdravog života, a u svakom modulu dotaknut ćemo se svih mojih iskustava i savjeta koje sam skupila kroz godine. Podijelit ću s vama kako upješno kreirati tjedni jelovnik, kako pripremati “zabranjena” jela te kako jesti vani. Koje su alternativne metode zdravljenja te kako pristupiti pravilnoj prehrani u začetku.

Webinar će se održavati online tako da se možete priključiti iz udobnosti svoje sobe. Prijaviti se možete na terner.petra@gmail.com. Cijena 5 modula iznosi 800,00 kn, a cijena pojedinačnog modula 200,00 kn. Prilikom prijave naznačite da li se prijavljujete za sve module ili samo određeni.

Prijave: terner.petra@gmail.com

Kako će webinar funkcionirat?

Putem maila primit ćete link putem kojeg ćete se prijaviti na online webinar te ga s lakoćom možete pogledati preko svojeg računala. Svi polaznici, dobit će prezentacije nakon završetka pojedinačnog modula.

Program

Više o pojedinačnim temama koje ćemo obrađivati u zasebnim modulima možete pročitati u letku.

(Visited 1.132 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *